E-learning ZelfredzaamheidsRadar

Hoe help je jouw cliënt om meer zelfredzaam te zijn? En hoe kun je de ‘ZelfredzaamheidsRadar’ hierbij gebruiken? Het Van Kleef Instituut en LOCOmotion hebben een leuke, praktische E-learningmodule voor je ontwikkeld. Nu gratis beschikbaar!

Wat leer je?

In de e-learning module leer je hoe je de ZelfredzaamheidsRadar samen met je cliënt invult, wat er onder de verschillende domeinen verstaan wordt en wat je vervolgens kunt doen.

Hoe werkt het?

Je kunt de module maken op het moment dat het jou uitkomt. Volg deze link en dan kun je aan de slag, ook op je tablet. Het kost ongeveer 20 minuten. Als je de E-learning met voldoende resultaat afrondt kun je zelf een certificaat uitprinten. Je kunt ook 1 punt krijgen, dat je kunt registreren bij het Kwaliteitsregister. Hier zijn wel wat kosten aan verbonden. Je kunt de E-learningmodule zo vaak maken als je wilt. De ZelfredzaamheidsRadar kun je downloaden op de website van VKI, klik hier.

Zelfredzaamheidsradar.nl

Als je op zoek bent naar meer info over de ZelfredzaamheidsRadar (oefenkaarten, papieren versies, tutorial films en zelfs een online versie waarmee je de ZelfredzaamheidsRadar op je PC, tablet of telefoon kunt invullen, opslaan, printen, versturen, invoeren in je dossier etc.) dan ga je naar www.zelfredzaamheidsradar.nl.

 

Zelfredzaamheidsradar

Op deze website vind je ook de tool ZelfredzaamheidsRadar, waarin de radar verder toegelicht wordt. Kijk ook eens op de website: www.zelfredzaamheidsradar.nl voor nog meer mogelijkheden!

Zelfredzaamheidsradar