Verzorgenden in Transitie afgesloten tijdens feestelijke conferentie

Trots!

Als er één woord past bij de afronding van programma ‘Verzorgenden in Transitie’ (ViT), is het wel trots. Trots op elkaar. Trots op de veranderingen. Trots dat 150 verzorgenden (uit 8 teams) anderhalf jaar op zoek gingen naar wat zij nodig hebben bij alle veranderingen in de zorg. VKI vertaalde hun ervaringen in een ‘sleutelboekje’ met 10 praktische sleutels voor meer verandergemak in het vak.

10 sleutels

 

Resultaten

Wat waren in vogelvlucht de resultaten van anderhalf jaar hard werken? Lef, vertrouwen, communicatie, stevig team, samenwerking, duidelijke zorgdossiers, familiebijeenkomsten, doorzettingsvermogen. Resultaten om trots op te zijn. Elk team kreeg dan ook tijdens de conferentie een feestmuts en een daverend applaus. Ze hebben laten zien dat je moet beginnen bij het ABC: Aandacht, de Basisveiligheid in het team en goede, open Communicatie. Dan leer je elkaar kennen, ontstaat er meer werkplezier en kun je samen invulling geven aan alle veranderingen in de zorg.

Slotconferentie

Op 7 november hebben we het programma afgesloten tijden een feestelijke bijeenkomst. We hebben de resultaten gedeeld, de successen gevierd en geleerd om ‘zakelijk’ te flirten. Nieuwsgierig? Lees dan hier het verslag en bekijk de foto’s!

 

Wil je meer weten over dit programma? Neem dan contact op met info@vankleefinstituut.nl.