Spetterende slotconferentie: ‘Van onbekend naar bekend talent; MBO-ers veranderen hun werkpraktijk’

Op 25 september sluiten de deelnemers aan het ontwikkeltraject (On)bekend talent hun inspirerende reis af! ZonMw, het Van Kleef Instituut en Albeda Zorgcollege nodigen je van harte uit om deel te nemen aan de conferentie op 25 september, waar de bevlogen MBO-zorgverleners hun onderzoeksresultaten en ontwikkeling zullen presenteren. Deze professionals zijn bezig met het verbeteren van een situatie in hun eigen zorgpraktijk door middel van actieonderzoek en worden begeleid door actieonderzoekers en docenten. Ze zijn inmiddels met recht Bekende talenten!

Het traject heeft als doel om zowel leiderschapsvaardigheden als onderzoekend vermogen van MBO-professionals te ontwikkelen. De pilot is een initiatief van ZonMw in samenwerking met het Albeda Zorgcollege en het Van Kleef Instituut, en tijdens de conferentie wordt de toolkit voor een mogelijk vervolg bij andere ROC’s en kennisinstituten gepresenteerd.

Als je nieuwsgierig bent naar de veranderkracht en leiderschapskwaliteiten van MBO-professionals in hun team, als je als ROC of zorgorganisatie ook aan de slag wilt met dit traject, of als je zelf verzorgende of verpleegkundige bent en geïnteresseerd bent in het volgen van een dergelijk traject, dan is deze conferentie iets voor jou.

De bijeenkomst vindt plaats in Den Haag. Het programma wordt later bekendgemaakt. Wij delen graag onze ervaringen en hopen je te ontmoeten op 25 september!

Meer weten of je aanmelden? Klik op het logo hieronder!