Hoe kun je deelnemen?

Ben jij een verzorgende IG of mbo-verpleegkundige bij één van de partners van VKI en wil jij:

  • jouw talenten beter leren kennen?
  • jezelf na minstens 4 jaar werkervaring verder ontwikkelen?
  • zelf iets verbeteren in jouw zorgpraktijk?

Dan ondersteunen wij jou graag met een leerzaam en vooral ook leuk ontwikkeltraject met 24 zorgcollega’s vanuit 6 zorgorganisaties! ZonMw subsidieert dit traject.

Wie betaalt dit ontwikkeltraject?

ZonMw betaalt dit ontwikkeltraject omdat ze het belangrijk vindt dat zorgverleners meer zeggenschap krijgen. Elke deelnemer krijgt hiervoor een waardebon (voucher); hiermee kan je organisatie jouw contract tijdelijk uitbreiden met 8 uur per week. Zo gaan deze uren niet ten koste van je cliënten en heb je tijd om alle activiteiten te doen die nodig zijn voor jouw leertraject.

Wat moet je hiervoor doen?

Om in aanmerking te komen voor een voucher wordt jouw plan van aanpak beoordeeld door ZonMw. Daar helpen we jou natuurlijk mee tijdens modules 1 en 2! Zodra je de voucher krijgt, ga je met je team aan de slag om de verbetering in jouw zorgpraktijk uit te werken.

Wat investeer je zelf?

Modules 1 en 2 doe je in je eigen tijd (ongeveer 30 uur). In die tijd volg je twee dagdelen met inspirerende lessen en ga je in je eigen werkpraktijk met je team op zoek naar mogelijke verbeteracties. Hiervoor maak je een plan van aanpak en dien je een aanvraag in bij ZonMw. Zodra je plan is goedgekeurd krijgt jouw organisatie het geld waardoor jij 8 uur per week mee kan doen met dit ontwikkeltraject.

Hoe kun je je aanmelden?

Wil je meedoen? Bespreek dit dan met je teamleider, zodat jullie samen de aanmelding kunnen doen via info@vankleefinstituut.nl. VKI neemt dan contact met je op voor een motivatiegesprek.

Meer lezen? Download de flyer door op de foto te klikken.