Partners van het Van Kleef Instituut

Het Van Kleef Instituut is het netwerk voor zorgprofessionals waarin je samen leert en innoveert. Wij zien samenwerking als kans om met elkaar de zorg klaar te stomen voor de toekomst. Zo ondersteunen en inspireren wij verpleegkundigen en verzorgenden in de langdurige zorg. Wij bieden hen de kennis en handvatten die ze in de praktijk nodig hebben.

Die kennis en ervaringen willen we laten groeien en met anderen delen. Wie – net als VKI en haar partners – wil investeren in de ontwikkeling van de zorgprofessional, betrekken we dan ook graag in ons netwerk!

Wij werken samen met aangesloten partners – kernpartners genoemd. Zij zijn bestuurlijk medeverantwoordelijk voor VKI en werken met ons samen aan de ontwikkeling van hun zorgprofessionals. Daarnaast werken we met een uitgebreid netwerk van samenwerkingspartners aan het vertalen van vernieuwing in de zorg naar de zorgpraktijk.

Aangesloten partners

De kracht van VKI is dat we exclusief werken voor zorgprofessionals van aangesloten partners. Zij kunnen - over de grenzen van hun organisaties heen - kennis en ervaringen delen en zo actief leren van en met elkaar. Onze partners zijn:

Hoe werken wij samen met onze partners

Wat wij doen voor onze aangesloten partners bepalen wij in nauw overleg met hen. We hebben contact met zorgprofessionals, bestuurders, opleidingsadviseurs etc. Al deze contacten geven niet alleen inspiratie voor ons aanbod, maar zorgen ervoor dat ons aanbod de strategie van de organisatie goed ondersteund. Verder hebben wij een belangrijke rol in het brengen van vernieuwing op de werkvloer; ons uitgebreide netwerk van samenwerkingspartners helpt daarbij.

Het bestuur van het Van Kleef Instituut

Programmaraad

Opleidingsadviseurs

Adviesraad V&V

Riet Knot

Wijkverpleegkundige Careyn

Ank Peelen

Verpleegkundige intramuraal en in de wijk Laurens

Caroline Smeets

Wijkverpleegkundige Careyn

Carlijn Bomers

Wijkverpleegkundige Careyn

Suzanne Bakker

Wijkverpleegkundige De Zellingen

Esther van Alphen

Wijkverpleegkundige De Zellingen

Jacoline Vis

Wijkverpleegkundige De Zellingen

Ada van de Graaf

Wijkverpleegkundige De Zellingen

Ria Bierman

Verzorgende Laurens

Chayenne Beijer

Wijkverpleegkundige Careyn

Samenwerkingspartners

Wij werken samen met diverse partijen in en om de zorg. Zo kunnen we vernieuwing in de zorg en ervaringen vertalen naar de zorgpraktijk. Zorgprofessionals profiteren zo direct van de nieuwste ontwikkelingen in praktische kennis, workshops en tools.

Onze samenwerkingspartners zijn sparringpartner voor vernieuwingen in de zorg, werken mee aan het inhoudelijk en praktisch vormgeven van conferenties en workshops en werken met ons samen in innovatieve projecten.

Wij werken samen met partners in de domeinen: zorgpraktijk, onderwijs, onderzoek, kennisinstituten, opleidingen, netwerken en beleid, strategie en subsidie:

Stichting Gerard van Kleef