Welk team gaat met onze hulpmiddelenkoffer aan de haal?

Welk team wil dat niet? Een eigen koffer vol kleine hulpmiddelen die je met cliënten kunt uitproberen. Zo kun je er voor zorgen dat mensen langer zelfstandig blijven of veilig thuis kunnen blijven wonen. Wil jij voor jouw team die koffer?  

VKI heeft een koffer die tot aan de rand gevuld is met (kleine) hulpmiddelen. Denk daarbij aan een haakje om met één hand knopen door het knoopsgat te halen, een stoffen draaischijf, waarmee iemand gemakkelijker kan draaien. Of aangepast bestek of een tenenwasser. Te veel om op te noemen. Wil jij voor je team die bomvolle koffer winnen? Schrijf dan voor 1 november op waarom juist jouw team die koffer nodig heeft en hoe jullie hem gaan gebruiken! Stuur die motivatie voor 1 november naar info@vankleefinstituut.nl. De uitreiking vindt plaats tijdens het VKI Inspiratiecollege op 23 november.

Voorwaarden

  1. Je vertegenwoordigt een zorgteam van één van onze kernpartners (intra- of extramuraal)
  2. Je dient voor 1 november 2017 een motivatie in (maximaal 1 A4) waarom juist jouw team die koffer moet winnen
  3. Op de motivatie staat vermeld: organisatie, naam team, adres, mailadres, contactpersoon/-personen
  4. Je kunt aanwezig zijn bij de uitreiking van de koffer tijdens het Inspiratiecollege van 23 november 2017

Jullie doen toch ook mee?

E-learning Wetgeving en Financiering Ouderenzorg online!

november 2017

VKI en LOCOmotion hebben met subsidie van ZonMw (Zichtbare Schakels-de wijkverpleegkundige voor een gezonde buurt) een e-learning module over de wetgeving en de financiering van de ouderenzorg gemaakt. De inhoud van de module is mede tot stand gekomen door een storytelling onderzoek, waarin aan wijkverpleegkundigen gevraagd is waar zij tegenaan lopen als het gaat om de financiering/wetgeving in de ouderenzorg. Klik voor de e-learning module op het plaatje!