Welk team gaat met onze hulpmiddelenkoffer aan de haal?

Welk team wil dat niet? Een eigen koffer vol kleine hulpmiddelen die je met cliënten kunt uitproberen. Zo kun je er voor zorgen dat mensen langer zelfstandig blijven of veilig thuis kunnen blijven wonen. Wil jij voor jouw team die koffer?  

VKI heeft een koffer die tot aan de rand gevuld is met (kleine) hulpmiddelen. Denk daarbij aan een haakje om met één hand knopen door het knoopsgat te halen, een stoffen draaischijf, waarmee iemand gemakkelijker kan draaien. Of aangepast bestek of een tenenwasser. Te veel om op te noemen. Wil jij voor je team die bomvolle koffer winnen? Schrijf dan voor 1 november op waarom juist jouw team die koffer nodig heeft en hoe jullie hem gaan gebruiken! Stuur die motivatie voor 1 november naar info@vankleefinstituut.nl. De uitreiking vindt plaats tijdens het VKI Inspiratiecollege op 23 november.

Voorwaarden

  1. Je vertegenwoordigt een zorgteam van één van onze kernpartners (intra- of extramuraal)
  2. Je dient voor 1 november 2017 een motivatie in (maximaal 1 A4) waarom juist jouw team die koffer moet winnen
  3. Op de motivatie staat vermeld: organisatie, naam team, adres, mailadres, contactpersoon/-personen
  4. Je kunt aanwezig zijn bij de uitreiking van de koffer tijdens het Inspiratiecollege van 23 november 2017

Jullie doen toch ook mee?

Conferentie ‘Omgaan met mensen met psychiatrische problematiek’ in de herhaling!

juli 2018

Op 21 juni vond de conferentie ‘Omgaan met mensen met psychiatrische problematiek’ in Rotterdam plaats. Onder leiding van Wendelien Wouters gingen 60 zorgverleners met experts aan de slag met deze problematiek. De conferentie was een groot succes, deelnemers beoordeelden hem met een 8,5! Daarom heeft VKI besloten de conferentie te herhalen bij ActiVite in Leiderdorp. Inschrijving is nu geopend!

 

 

Nieuw! Training voor leidinggevenden: stimuleren van leren op de werkplek

juni 2018

In deze training leer je bewust hoe je jouw medewerker(s) kan helpen beter te presteren. Zo haal je meer uit je medewerkers en leer je wat jouw rol als leidinggevende daarbij kan zijn!