Voorkomen van Burnout

Anita Roelands heeft voor VKI de workshop 'Burnout; hoe voorkom ik het' verzorgt. In vervolg daarop zijn bij VKI aantal blogs verschenen over dit onderwerp. Anita is Registerpsycholoog NIP Arbeid en Organisatie, burn-out specialist en schrijver van het succesvolle boek “Nooit meer burn-out! – in drie stappen leren genieten van werk en leven”, waarin je leert hoe je blijvend kunt herstellen van een burn-out.

Blogs

De blogs die de komende tijd verschijnen zullen gaan over preventie van uitval. Hoe kun je omgaan met werkdruk? Hoe voorkom je dat je werkplezier verdwijnt? Hoe zorg je goed voor jezelf, zodat je met enthousiasme je werk blijft doen? Anita geeft tips en uitleg die direct toepasbaar zijn in je werk of privéleven.

De thema’s die in de blogs naar voren komen:
1. Dit kun je doen als je op ’t randje zit
2. Het eerste signaal richting burn-out is OVERLEVEN (niet vermoeidheid)
3. Hoe gaan jij en je manager om met werkdruk?
4. Zelfzorg – een recept voor een ontspannen en plezierige werkdag

Anita Roelands

anita2

Anita begeleidt als coach en voice dialogue facilitator werknemers uit de zorg-, culturele en profit sector om óf te herstellen van een burn-out óf om het te voorkomen. Daarnaast geeft ze trainingen aan leidinggevenden, teams en medewerkers om de productiviteit in organisaties hoog te houden, verzuim te voorkomen en vitaliteit en preventie in het DNA van de organisatie te krijgen.
Ze verzorgt eveneens presentaties voor grote groepen werknemers om stress de baas te blijven waarbij zij laat ervaren wat de essentie is voor een vitale werkdag.

 

 

 

logorc-2014-uitgesneden