VKI zoekt een programmamanager (16 uur)

Als enthousiaste programmamanager stap je bij VKI in een afwisselende en verantwoordelijke functie waarbij je zelfstandig een heel divers takenpakket oppakt. Je runt projecten en bijeenkomsten zelfstandig van A tot Z in een klein, flexibel team.

Waar kom je te werken?

Het Van Kleef Instituut is een kennis- en inspiratienetwerk in Rotterdam, dat verpleegkundigen en verzorgenden verder helpt in hun vak. We luisteren naar de ervaring van verpleegkundigen en verzorgenden in de praktijk. Hoe gaan zij om met vernieuwingen in de zorg? Wat hebben zij nodig om hun vak goed uit te oefenen? We laten zorgprofessionals van elkaar leren en ontwikkelen praktisch toepasbare tools en workshops. Daarbij werken we intensief samen met zorgorganisaties, zorgexperts, onderwijs en kennisinstituten. Ons kantoor is gevestigd op de 30e verdieping van gebouw Delftse Poort, pal naast station Rotterdam CS, met lekkere koffie, goede lunchmogelijkheden en een prachtig uitzicht over de Maas.

Jouw baan

Er is genoeg te doen bij VKI. Daarom zijn wij op zoek naar iemand die projecten initieert en leidt en meewerkt aan ons deskundigheidsprogramma voor zorgverleners. Ook stimuleer je kennisdeling en innovatie en vertaal je nieuwe inzichten naar projecten, tools of bijeenkomsten. Ook onderhoud je een extern netwerk en de contacten met onze partners. Daarmee draag jij substantieel je steentje bij aan de ambities van het Van Kleef Instituut.

Wat vraagt VKI van jou?

  • Je hebt een academisch werk- en denkniveau en 3 à 5 jaar werkervaring op het gebied van deskundigheidsbevordering, opleiden en/of ontwikkelen van medewerkers;
  • Je hebt kennis van, en ervaring in, het vertalen van vernieuwingen in de zorg naar projecten, bijeenkomsten en tools;
  • Je hebt ervaring met projectmatig werken en de organisatie van projecten en bijeenkomsten
  • Je weet wat er speelt in de ouderenzorg;
  • Je bent proactief en klantgericht in woord en geschrift;
  • Je wordt gelukkig van het werken in een kleine, informele organisatie waarin je je eigen werk kunt inrichten.

Klik op de link voor een uitgebreide functiebeschrijving: Vacature programmamanager VKI.

Wat biedt VKI jou?

VKI is geen ‘standaard’ organisatie. We werken niet volgens vaste structuren en hebben een platte, informele organisatie. Je krijgt veel vrijheid, maar we verwachten daarmee ook een grote zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.

Geen dag is bij VKI hetzelfde. Wij bieden je een afwisselende functie in een gezellig klein team op een kantoor met het mooiste uitzicht van Rotterdam. Al werken we voorlopig vanuit huis door de coronamaatregelen. Je draagt direct bij aan de vakontwikkeling van verpleegkundigen en verzorgenden in de ouderenzorg. Dus als je hart ligt bij de ouderenzorg, bij opleiden en kennis delen, dan is dit jouw plek!

Jouw persoonlijke ontwikkeling is voor ons belangrijk en uiteraard is er ook ruimte om jouw opleidings- en trainingswensen te bespreken. Deze functie is in overleg in te vullen voor 16 uur per week. Vrijdag is bij VKI voor iedereen een parttime dag. In eerste instantie krijg je een contract voor een jaar, met de mogelijkheid tot een tijdelijke of vaste verlenging.

Jouw functie is ingedeeld in FWG 65 in de CAO VVT (Verpleeghuizen, Verzorgingshuizen en Thuiszorg) en je wordt ingeschaald op basis van werkervaring.

Interesse? Laat het ons weten!

Stuur jouw motivatie met CV naar het Van Kleef Instituut t.a.v. Elvira Nijhof via secretariaat@vankleefinstituut.nl. Je hoort z.s.m. meer over het vervolg! Heb je vragen? Stuur ook dan even een bericht aan secretariaat@vankleefinstituut.nl, dan maken we een belafspraak! We streven naar een z.s.m. indiensttreding.