VKI podcasts over zelfredzaamheid in de zorg

Zelfredzaamheid in de zorg; een kwestie van verleiden van cliënt én collega!

In deze podcastserie gaat Wendelien Wouters in gesprek over zelfredzaamheid in de zorg. Hoe motiveer je cliënten en bewoners om meer dingen zelf te doen? Waar lopen zorgverleners dan tegenaan? En waarom is zelfredzaamheid eigenlijk belangrijk? En waarom vinden zorgverleners zelf het ook soms lastig om de cliënt te vragen dingen zelf te doen?

In twee afleveringen praat Wendelien over deze en nog veel meer vragen met inspirerende sprekers. In de eerste aflevering zijn Nico Knibbe (partner en trainer bij LOCOmotion) en Annemarie Klaassen (programmamanager bij VKI) te gast. Zij putten uit hun jarenlange ervaring in het motiveren van cliënten én zorgverleners om zelfredzaamheid te bevorderen. In de tweede aflevering met Nico en twee zorgverleners, Jacqueline Snijders, wijkverpleegkundige bij Laurens, en Erik Kruidenberg, verpleegkundige en coach bij Topaz. Zij zijn in hun dagelijks werk voortdurend bezig met zelfredzaamheid. Wil je horen wat ze te zeggen hebben? De podcasts staan op Spotify en met beeld op You Tube. Klik op de afbeeldingen hieronder:

Afl.1 en 2 Spotify

Youtube logo png Vectors & Illustrations for Free Download ...      Youtube logo png Vectors & Illustrations for Free Download ...

afl. 1 You Tube          Afl. 2 You Tube