VKI en LOCOmotion winnen hoofdprijs!

VKI is met LOCOmotion tijdens de slotbijeenkomst van Zichtbare Schakels op 17 november in de prijzen gevallen. Met ons idee voor een vervolg op de E-learning module 'Wetgeving en Financiering Ouderenzorg' wonnen we de hoofdprijs van € 15.000!

VKI heeft voor het programma Zichtbare Schakels de e-learning module Wetgeving en Financiering Ouderenzorg gemaakt. Voor de prijsvraag hebben we een vervolgproject ingediend om van de verhalen waarin wijkverpleegkundigen vertellen waar ze tegen aan lopen worden filmpjes te maken. Van die filmpjes maken we vervolgens een journaal dat in opleidingen gebruikt kan worden en gaan we nudges versturen via onze app en naar mensen die de e-learning gemaakt hebben. Een mooie manier denken wij om kennis te verspreiden en borgen! En met het winnen van die € 15000,- kan dit nu ook!

Er waren drie prijzen beschikbaar: €5000,-. €10.000,- en €15.000,-.  De andere prijswinnaars zijn Saxion met Wijklink (€ 10.000,-) en NHL Hogeschool met ‘Wijkverpleegkundigen duurzaam verbonden als lerende professionals’ (€ 5000,-). Klik hier voor de vlogs van alle drie de prijswinnaars, waarin de projecten toegelicht worden.

Klik bij downloads voor het verslag van de slotbijeenkomst Zichtbare Schakel.