VKI bijeenkomsten najaar 2017: hang een poster op!

In het najaar hebben we weer diverse korte workshops waarin we je willen ondersteunen in je werk. Omdat je het meeste leert van het uitwisselen van ervaringen met elkaar nodigen we je uit om samen met een collega te komen, of collega’s te wijzen op ons gratis aanbod. Daarom hebben we nu een leuke poster om op te hangen of een flyer om uit te delen aan je collega’s. Bekijk ze ze bij downloads of mail ons even als je interesse hebt op info@vankleefinstituut.nl.

Conferentie ‘Omgaan met mensen met psychiatrische problematiek’ in de herhaling!

juli 2018

Op 21 juni vond de conferentie ‘Omgaan met mensen met psychiatrische problematiek’ in Rotterdam plaats. Onder leiding van Wendelien Wouters gingen 60 zorgverleners met experts aan de slag met deze problematiek. De conferentie was een groot succes, deelnemers beoordeelden hem met een 8,5! Daarom heeft VKI besloten de conferentie te herhalen bij ActiVite in Leiderdorp. Inschrijving is nu geopend!

 

 

Nieuw! Training voor leidinggevenden: stimuleren van leren op de werkplek

juni 2018

In deze training leer je bewust hoe je jouw medewerker(s) kan helpen beter te presteren. Zo haal je meer uit je medewerkers en leer je wat jouw rol als leidinggevende daarbij kan zijn!