Toolbox teamleren online!

Tijdens de projecten Twinning en Twinning Twice werd duidelijk dat leren in een team geen eenvoudige klus is. Als professional heb je te maken met een verscheidenheid aan collega’s, die soms een verschillende taal spreken en soms ook verschillende belangen hebben. Niet makkelijk dus om als zorgprofessional je collega’s mee te nemen in nieuwe ontwikkelingen als bijvoorbeeld zelfmanagement en eigen regie.

Daarom hebben Hogeschool Rotterdam, Laurens en VKI de digitale toolbox Teamleren ontwikkeld. De box bevat veel praktische informatie over Teamleren, laat zien hoe fases in teamontwikkeling verlopen, bevat instrumenten om Teamleren te meten en geeft je oefeningen en handvatten om mee aan de slag te gaan in je team. Veel leerplezier!

De toolbox is een levend instrument en kan doorlopend aangevuld worden. Heb je tips of tools voor ons, waarvan je denkt dat ze thuis horen in de toolbox? Laat het ons dan weten via info@vankleefinstituut.nl.

Downloads

Conferentie ‘Omgaan met mensen met psychiatrische problematiek’ in de herhaling!

juli 2018

Op 21 juni vond de conferentie ‘Omgaan met mensen met psychiatrische problematiek’ in Rotterdam plaats. Onder leiding van Wendelien Wouters gingen 60 zorgverleners met experts aan de slag met deze problematiek. De conferentie was een groot succes, deelnemers beoordeelden hem met een 8,5! Daarom heeft VKI besloten de conferentie te herhalen bij ActiVite in Leiderdorp. Inschrijving is nu geopend!

 

 

Nieuw! Training voor leidinggevenden: stimuleren van leren op de werkplek

juni 2018

In deze training leer je bewust hoe je jouw medewerker(s) kan helpen beter te presteren. Zo haal je meer uit je medewerkers en leer je wat jouw rol als leidinggevende daarbij kan zijn!