Prijsvraag conferentie ‘Trots zijn op je vak’

Wat hebben we toch een mooi vak! Maar we laten lang niet altijd zien dat we er trots op (mogen) zijn. Verpleegkundigen en verzorgenden vinden het werk dat ze doen vaak helemaal niet zo bijzonder. Ze zorgen, verplegen, troosten, stimuleren, motiveren, ondersteunen, begeleiden, coachen, verschonen, verbinden en nog veel meer werkwoorden. Maar ze vinden dat normaal: ‘Ik doe gewoon mijn werk’. Maar is dat wel zo gewoon?

Doordat jullie je trots niet laten zien, zullen anderen ook niet zien wat voor belangrijk werk jullie doen en welke grote bijdrage jullie leveren aan gezondheid en welzijn van je cliënten. En worden jullie vervolgens vaak over het hoofd gezien!

Waarom ben jij trots op je werk als verpleegkundige of verzorgende? Wanneer ben jij trots op jezelf en het werk dat je doet? Hoe draag je je beroepstrots uit? Deel jouw inspirerende verhaal met ons en maak kans op een moderne Florence Nightingale lamp van het Florence Nightingale Instituut! Op de lamp staat de handtekening van Florence Nightingale met de tekst ‘ever yours loving’. De drie meest inspirerende verhalen krijgen zo’n mooie lamp.De inzendingen worden beoordeeld door VKI en haar experts.

De uitslag van de prijsvraag wordt bekend gemaakt op 30 september tijdens de conferentie Beroepstrots.

Stuur je verhaal naar info@vankleefinstituut.nl.

Voorwaarden

  • Je werkt bij één van onze kernpartners;
  • Je stuurt ons vóór 1 augustus 2021 je verhaal over beroepstrots;
  • In je verhaal staat vermeld: organisatie, adres, mailadres;
  • Je neemt deel aan de conferentie op 30 september.