Personal branding: blijf dicht bij jezelf!

De maatschappij en je werkomgeving zijn continu aan verandering onderhevig. Dat vraagt veel van jou als zorgprofessional. Niet alleen voor wat betreft je werk, kennis en inzet maar juist ook vanuit je persoonlijkheid. Daarom in een aantal blogs aandacht voor Personal Branding. Jocelyn Rebbens verzorgt voor VKI ook workshops over Personal Branding. Kijk hiervoor bij de agenda.

Personal branding

De komende periode verschijnt bij VKI een vijftal blogs over Personal Branding en onderwerpen die hiermee te maken hebben. Personal Branding betekent enerzijds jezelf op de kaart zetten als een professioneel en persoonlijk ‘zorgmerk’. Vanuit je identiteit, je kennis, je vaardigheden, maar ook je talenten en je passie. Anderzijds betekent het ook jezelf communiceren zodat het je recht doet en je zaken wellicht wat eerder gegund krijgt of mensen je beter weten te vinden voor specifieke vragen. Die jij leuk vindt! Door middel van de blogs maak je kennis met Personal Branding, krijg je inzicht in de noodzaak van een sterk Personal Brand, van een positief imago, je impact in de wijk en hoe je dit zelf blijvend kunt versterken. Je bent je erna bewust van waar jij voor staat, hoe je overkomt, of je een consistent beeld neerzet (live en online) en je bent in staat hierna ook zelf je eigen Personal Brand strategie te bewaken. Je benut deze handvatten in zowel werksituaties als op Social Media, waardoor je ontdekt dat Personal Branding ook fun is!

De thema’s die in de blogs aan  bod komen zijn:
1. Personal branding, blijf dicht bij jezelf
2. Elevatorpitch
3. Geloofwaardigheid en vertrouwen
4. Kom uit je comfortzone
5. Herken je cliënt

Jocelyn Rebbens

De blogs zijn geschreven door Jocelyn Rebbens. Jocelyn (1972) is economisch psycholoog en is oprichtster van ReBBels. Zij begeleidt als coach/trainer professionals op het gebied van Personal Branding, Effectieve Communicatie en Persoonlijk Leiderschap. Haar passie is persoonlijke talenten & merken (culturen) te verbinden zodat zij elkaar versterken. Jocelyn heeft 20 jaar ervaring op het gebied van opleidingen en trainingen én marketing van professionals. Ze geeft o.a. trainingen voor het Van Kleef Instituut.

Jocelyn-website buiten klein    Jocelyn