Lof der Verpleegkunst prijs 2019

Graag attenderen we jullie op de Lof der Verpleegkunst prijs 2019. Verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten worden uitgenodigd  om een vlog te maken waarin zij laten zien wat hun vak inhoudt. De vlog richt zich op het versterken van het imago en beroepsidentiteit.

Lof der Verpleegkunst heeft als doel het imago van het beroep van verpleegkundige verbeteren, jongeren te motiveren om te kiezen voor dit beroep en de beroepsidentiteit te versterken. Op woensdag 8 mei organiseren zij het symposium Lof der Verpleegkunst 2019.

Om de doelstellingen te helpen bereiken wordt tijdens het symposium de Lof der Verpleegkunst Prijs uitgeloofd: Verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten worden uitgenodigd  om een vlog te maken waarin zij laten zien wat hun vak inhoudt en waarvan de inhoud gericht is op het versterken van het imago en  beroepsidentiteit.

Criteria:

  • Vlogs uit het alle velden van de verpleegkunde en het gehele land zijn welkom
  • Gemaakt door een verpleegkundige, verzorgende, of verpleegkundig specialist.Des gewenst met hulp van een professional.
  • Maximale duur is 3 minuten.
  • Vlog betreft  nieuw materiaal.
  • Vlog is nog niet eerder vertoond.

Lees meer de Lof der Verpleegkunstprijs