Kick-off ontwikkeltraject (On)bekend talent!

Op 6 september 2022 hebben we in de Machinist het ontwikkeltraject Onbekend Talent afgetrapt. Onze talenten en hun mentoren maakten kennis met elkaar en hoorden uitgebreid wat het traject inhoudt en wat ze allemaal gaan meemaken.

Ook nam Barbara Oppelaar hen mee in de wondere wereld van veranderkunde. Hoe sluit je aan op de rituelen van de ander, hoe ga je mee in het verhaal van die ander en het verschil tussen ja mààr en ja én! In ouderdomspakken konden ze voelen hoe oud zijn voelt en maakten ze kennis met de VR bril.

In het ontwikkeltraject gaan mbo-verpleegkundigen en verzorgenden IG aan de slag met uitdagingen in hun eigen werkpraktijk. Ze gaan een probleem uit hun eigen praktijk benoemen én oplossen. Hierbij betrekken ze het eigen team. Zo leren ze ook van elkaar en kunnen meer cliënten profiteren van verbeteringen in de zorg. Klik hier voor de foto’s van een zeer geslaagde kick-off. Voor de presentatie over de planning van dit traject klik hier. Wil je een korte video-impressie zien: klik op de foto hieronder.

Inmiddels zijn de talenten gestart en hebben ze hun plan van aanpak gemaakt. De aanvraag bij ZonMw is ingediend, de beslissing wordt op korte termijn verwacht. En dan in januari: aan de slag met hun verandertraject en onderzoek. Succes!