Kandidaten gezocht voor nieuw leertraject ‘’Ambassadeur voor de wijkverpleegkundige’’

V&VN Maatschappij en Gezondheid start in het najaar het 5e leertraject "Ambassadeurs voor de wijkverpleegkundige". Je kunt je daar nu voor aanmelden.

De leertrajecten “Ambassadeurs voor de wijkverpleegkundige” blijken zeer succesvol. Reden voor V&VN Verpleegkundigen Maatschappij & Gezondheid om deze te continueren en binnenkort een nieuw traject te starten.

Het beroep van de wijkverpleegkundige is volop in ontwikkeling en wordt stevig op de kaart gezet. Er  is veel positieve aandacht voor het vak, maar om de opnieuw verworven positie te behouden moet de beroepsgroep zichzelf blijven bewijzen en doorgaan met professionalisering. Hiervoor zijn nog vele ambassadeurs nodig die zich met passie voor de zorg inzetten en die het vak verstaan van lobbyen en onderhandelen, zowel lokaal voor de eigen organisatie als landelijk.

Daarom start V&VN Maatschappij & Gezondheid een vijfde leertraject ‘’Ambassadeurs voor de wijkverpleegkundige’’. Het traject traint wijkverpleegkundigen om namens de beroepsgroep de visie op het vak te verwoorden, belangen te behartigen, te lobbyen en te onderhandelen. Na het traject zijn ze inzetbaar bij presentaties, debatten, pers, radio en tv, scholingen en politieke bijeenkomsten.

 

Ken je of ben je een talentvolle wijkverpleegkundige die:

  • het lef heeft om het hoofd boven het maaiveld uit te steken;
  • de ambitie heeft om leider en rolmodel te zijn;
  • collega’s en aankomend talent wil inspireren;
  • graag leert;
  • tegen een stootje kan;
  • en minimaal twee jaar werkervaring heeft  in de wijk?

Dan nodigen we je uit om deze wijkverpleegkundigen aan te melden voor de informatiebijeenkomst over het traject en de selectieprocedure.

Hoe aanmelden?

Potentiële kandidaten kunnen zich tot uiterlijk 25 april aanmelden, door naam en contactgegevens te mailen naar: a.wijkverpleging@venvn.nl. Dinsdag 2 mei van 17.00-19.00 uur is er een informatiebijeenkomst bij V&VN te Utrecht.