GebruiksBoekjes met korting voor partners VKI

Met ruim 140 pagina’s is het nieuwe GebruiksBoekje een handig naslagwerk voor zorgverleners, ergocoaches, leerlingen, opleiders en mantelzorgers. In het GebruiksBoekje is duidelijk met plaatjes stap-voor-stap aangegeven hoe je met, en zonder, een hulpmiddel op een goede (en veilige) manier kunt werken.

Met de juiste hulpmiddelen en de juiste techniek kan de zelfredzaamheid van cliënten toenemen en de fysieke belasting van zorgverleners afnemen. De technieken worden stap voor stap beschreven.

Filmpjes

Om je verder te ondersteunen zijn op de site www.goedgebruik.nl filmpjes van bijna alle technieken geplaatst. Je krijgt zo een goede indruk hoe de techniek werkt. Je kunt er natuurlijk ook met je cliënt of mantelzorger naar kijken.

Actie VKI

Het mooiste is het natuurlijk als iedere zorgverlener zijn eigen GebruiksBoekje heeft of dat dit op iedere huiskamer aanwezig is, zodat de informatie steeds meteen beschikbaar is. Om de kosten te besparen krijgen VKI partners vanaf nu tot Kerst 2020 een extra korting van 10% (boven op de normale korting) als de bestelling een veelvoud is van 74 (zoveel zitten er namelijk in een doosje). Dus bij een bestelling van 74, 148, 222, 296 etc. boekjes krijg je 10% extra korting. Normaal kost een GebruiksBoekje € 5,50 (incl. verzenden en BTW).

 

Wat kost het nu met de korting van VKI?

Bestellen

De GebruiksBoekjes kunnen rechtstreeks bij LOCOmotion (nico@knibbe.info) besteld worden onder vermelding van: ‘kernpartner VKI’.

Kernpartners van VKI zijn: