Conferentie: Deskundig voor de toekomst; open de deur naar leven, zorgen en sterven. Nieuw!

Als zorgverlener ontmoet je in je werk mensen in alle levensfasen. Mensen die langer thuis blijven en later verhuizen naar een verpleeghuis. Mensen met beperkingen, die ze een plek moeten geven in hun leven. Maar ook mensen in de laatste levensfase, die zich voorbereiden op hun dood. Voor al die fasen moet je nu en in de toekomst de vaardigheden bezitten. In deze conferentie gaan we met elkaar en sprekers die in hun eigen leven  ervaring hebben met die fases aan de slag, zodat jij deskundig voor de toekomst bent!

De toekomst is al begonnen!

Om jou hierbij te helpen organiseert VKI op 6 oktober een conferentie over de zorgprofessional van de toekomst. En die toekomst is natuurlijk al begonnen! In een afwisselend programma leer je wat de toekomst betekent voor jou als professional en voor jouw cliënt. Wat kun jij doen om jezelf klaar te stomen voor de toekomst? We doen dit langs drie lijnen:

  1. Hoe leef ik?
  2. Hoe zorg ik?
  3. Hoe sterf ik?

Programma

Onder leiding van dagvoorzitter Wendelien Wouters gaan we op een verrassende manier op deze drie lijnen in. Ze ontvangt allerlei gasten op het podium en gaat met hen en jullie in gesprek. Na het plenaire deel kun je twee van de drie workshops volgen:

  1. Langer thuis in eenzaamheid
  2. Een beperking en dan…..
  3. Praat over de dood, niet eroverheen: hoe begin ik dat gesprek?

Meer weten? Klik hier.