Inbelspreekuur ‘Onbekend Talent; leer veranderen in je eigen praktijk’

 • 31 mei 2022
  13.00 uur - 14.00 uur
  Online via MS Teams
 • 31 mei 2022
  15.00 - 16.00
  Online via MS Teams
Trainer(s): -
Inschrijven

Informatie

Ben jij een verzorgende IG of mbo-verpleegkundige bij één van de partners van VKI en wil jij:

 • jouw talenten beter leren kennen?
 • jezelf na minstens 4 jaar werkervaring verder ontwikkelen?
 • zelf iets verbeteren in jouw zorgpraktijk?
Dan ondersteunen wij jou graag met een leerzaam en vooral ook leuk ontwikkeltraject met 24 zorgcollega’s vanuit 6 zorgorganisaties! ZonMw subsidieert dit traject. Op 31 mei hoor je er alles over tijdens de inspiratiemiddag 'Onbekend' Talent'.

Wat ga je doen in dit ontwikkeltraject?

Wie kent de ouderenzorg nu beter dan verzorgenden en verpleegkundigen? Juist. Daarom geven we 25 mbo-zorgverleners de kans om de zorg voor cliënten zélf te verbeteren. Je gaat een probleem uit jouw praktijk benoemen én oplossen. Hierbij betrek je ook je eigen team. Zo leren jullie ook van elkaar en kunnen meer cliënten profiteren van jullie verbeteringen in de zorg.

Het traject bestaat uit 6 modules met inspirerende lessen. In module 1 en 2 bepaal je met welk praktijkprobleem je aan de slag gaat. Daarna leer je hoe je hier een plan van aanpak voor maakt. In de volgende 4 modules ga je daarmee aan de slag tijdens jouw eigen werk. Tussen de modules door ga je in je team aan de slag met de oplossing van je praktijkprobleem. Meer weten? Klik op de studentreis hieronder of download de flyer. Klik bovenaan bij downloads om de vooraankondiging van ZonMw te zien. Half mei staat de subsidieoproep online!

Inbel spreekuren

Je denkt erover na om je in te schrijven voor het ontwikkeltraject ‘Onbekend Talent’, maar je hebt nog wel wat vragen. Bijvoorbeeld hoeveel tijd het je gaat kosten of hoe je begeleid gaat worden. Misschien wil je weten waar de scholingen gegeven worden en of ze geaccrediteerd zijn. Al dit soort vragen kun je stellen tijdens twee zogenaamde inbel spreekuren op 31 mei. Je stelt je vragen dan online aan een docent, iemand van VKI en iemand van ZonMw. Je krijgt dus zeker antwoord! Meld je dan hieronder aan voor één van de twee spreekuren.

Ook als je als leidinggevende vragen hebt kun je je inschrijven voor één van de twee spreekuren. Je kunt je natuurlijk ook samen met jouw medewerker inschrijven, zodat we het gesprek met jullie tweeën voeren.

Als je je ingeschreven hebt, krijg je van ons een link voor Teams en hoor je wanneer jouw gesprek precies is. De spreekuren zijn zoals gezegd op 31 mei van:

 1. van 13 tot 14 uur
 2. van 15 tot 16 uur.

Inschrijven kan via de inschrijfknop boven aan deze pagina.

 

 

 

 

Dagindeling

 • 13.00 Inloop met koffie en thee
 • 13.30 Opening met dagvoorzitter Wendelien Wouters
 • 13.45 Hoe ziet dat ontwikkeltraject er eigenlijk uit? Interview met twee docenten
 • 14.15 Laat je inspireren op de markt. Volg twee workshops en bezoek de stands
 • 15.30 Terugblik op de markt met Wendelien Wouters
 • 15.45 Hoe nu verder? Je hoort alles over de aanmelding, de aanvraag bij ZonMw, planning, etc.
 • 16.00 Afronding met een hapje en een drankje