Netwerken en Personal Branding

  • 25 september 2017
    13.30 - 17.00
    Centrum Djoj, Rotterdam
  • 09 oktober 2017
    13.30 - 17.00
    Centrum Djoj, Rotterdam
Trainer(s): Jocelyn Rebbens
Maximaal aantal plaatsen: 15
Accreditatiepunten: 6

Informatie

Als wijkverpleegkundige heb je een belangrijke rol bij het opzetten van wijkgerichte activiteiten. Hierbij is het cruciaal dat je problemen in jouw wijk zelf kunt signaleren en oplossen. In de wijk doe je dit samen met collega’s, andere zorgverleners en informele hulp.

Netwerken

Om samen met anderen activiteiten te initiëren en op te zetten is het handig als je weet hoe je moet netwerken. Hoe maak je bijvoorbeeld contact met andere zorgverleners zoals huisartsen en maatschappelijk werkers? Hoe presenteer je een bepaald probleem in een wijkteam en zorg je ervoor dat je dit gezamenlijk aanpakt? Hoe profileer je jezelf als wijkverpleegkundige? Hoe gebruik je social media hiervoor? Je formuleert o.a. je Unique Selling Point en doet een elevatorpitch

Aan de slag met personal branding en netwerken

In deze workshop gaan we met deze zaken aan de slag. Je leert hoe ‘netwerken’ jou helpt om beter samen te werken in de wijk. Jouw rol als netwerkspeler – en hoe je het spel het beste speelt – komt uitgebreid aan bod. Ook leer je wat outreachend werken is en hoe je dat doet. Het doel van de workshop is dat je leert om te herkennen bij welke vraagstukken je moet gaan netwerken, en met wie, vanuit jouw rol in de wijk als wijkverpleegkundige. Daarnaast ontwikkel je tijdens de workshop vaardigheden om je te presenteren en te profileren.

Programma

Een gedetailleerd programma volgt.