Kennisnetwerk: Blijf bij ons! Hoe behoud je medewerkers voor jouw organisatie?

  • 06 april 2023
    9.30 - 12.30
    Volksuniversiteit, Rotterdam
Duur van de bijeenkomst: 3 uur
Trainer(s): Lausanne Mies
Accreditatiepunten: n.v.t.
Inschrijven

Informatie

Wat kun jij als praktijkopleider, recruiter, HR-adviseur of communicatieadviseur doen om leerlingen en zorgverleners in de zorg te halen en aan jouw organisatie te verbinden? In dit kennisnetwerk gaan we aan de slag met best practices én leerpunten omtrent behoud van zorgverleners. We delen samen kennis, wisselen ervaringen uit en bespreken hoe jullie beter kunnen samenwerken op dit gebied.

In zorgorganisaties wordt op verschillende manieren aandacht besteed aan een succesvolle match tussen leerling en de praktijk en het lerend vermogen in de organisatie. Daarbij is de samenwerking tussen praktijkopleiders en HR-medewerkers van de organisatie cruciaal. In deze praktijkopleidersbijeenkomst zijn daarom niet alleen praktijkopleiders, maar ook de medewerkers van HR of werving welkom!

Jullie delen tijdens de bijeenkomst enkele van jullie eigen best practices én ook jullie ontwikkelvragen, zodat er op de thema’s verbindend, opleidend, en lerend vermogen gericht uitwisseling plaatsvindt.

Het kennisnetwerk is er om over de grenzen van je eigen vak, team én organisatie te leren en elkaar te inspireren en ondersteunen. Doe je mee? Betrek je opleidingsmanager of HR of recruitment adviseur en meld jullie aan! We ontmoeten elkaar dan op 6 april live in Rotterdam!

 

Programma

9.30
Welkom en introductie op het programma door Lausanne Mies
9.40
Kennismaking met de deelnemers
10.00
Presentatie Best Practises
10.45
Pauze
11.00
Ontwikkelvragen bespreken
11.45
Doorpraten over samenwerking praktijkopleiders en HR medewerkers
12.20
Inventarisatie van onderwerpen voor de volgende praktijkopleidersbijeenkomsten
12.30
Afsluiting